Bij Perspectief horen we graag wat jij te zeggen hebt en wat je mening is over onze hulpverlening. Er zijn verschillende manieren om je wens en bevindingen aan ons kenbaar te maken. Bijvoorbeeld via het cliëntenpanel of door het invullen van de vragenlijst.

 

Cliëntpanel

Binnen Perspectief is er een cliëntpanel actief, zij vervullen de taken van een cliëntenraad. Het cliëntpanel bestaat uit vier vaste leden en een onafhankelijke voorzitter. Zij komen 2 tot 4 keer per jaar bij elkaar om te bespreken welke wensen zij hebben, waar zij tevreden mee zijn en wat er beter kan bij Perspectief. Een keer in het jaar is de directeur van Perspectief ook aanwezig bij een vergadering.

Het cliëntpanel geeft hiernaast advies aan de directie van Perspectief. We vinden dat erg prettig, omdat we zo de kwaliteit van onze hulp hoog kunnen houden. Als je vragen of suggesties hebt voor het cliëntpanel over Perspectief, dan kun je het cliëntpanel een email sturen: clientpanel@perspectiefgz.nl

 

Cliënttevredenheid

Perspectief GZ heeft in haar hulpaanbod een structurele cliëntmeting methode ingevoerd. Het meetinstrument “Cliënten over Kwaliteit” van stichting LSR wordt gebruikt om tevredenheid onder onze cliënten te onderzoeken. De cliënten vullen 1 keer in het jaar de vragenlijst in en waar nodig wordt het behandel- of ondersteuningsplan op wens van de cliënt bijgesteld. Belangrijke adviezen, leer- en verbeterpunten wordt door de organisatie omgezet in beleid. Binnenkort wordt de de laatste uitkomst van cliëntmeting hieronder gepubliceerd.

 

Geef ons je mening

Perspectief heeft een feedbackformulier ontwikkeld, waarmee  je jouw tevredenheid, mening en wensen kunt aangeven over de organisatie, over de hulpverlening, over de bereikbaarheid en de hulpverleners. In het formulier kun je uiteraard ook andere punten opschrijven die jij belangrijk vindt. De directie en cliëntpanel samen pakken deze punten op voor verbetering hiervan.

Hieronder treft u in drie talen vragenlijst (cliëntfeedbackformulier) aan, daarin kunt u in gewenste taal aangeven hoe u de hulp van Perspectief heeft ervaren. Wij stellen uw aanbevelingen en verbeterpunten erg op prijs.

U kunt het ingevulde formulier naar ons mailen op info@perspectiefgz.nl