Bij Perspectief horen we graag wat jij te zeggen hebt en wat je mening is over onze hulpverlening. Er zijn verschillende manieren om je wens en bevindingen aan ons kenbaar te maken. Bijvoorbeeld via het cliëntenpanel of door het invullen van de vragenlijst.

 

Cliëntpanel

Binnen Perspectief is er een cliëntpanel actief, zij vervullen de taken van een cliëntenraad. Het cliëntpanel bestaat uit drie vaste leden en een onafhankelijke voorzitter. Zij komen 2 tot 4 keer per jaar bij elkaar om te bespreken welke wensen zij hebben, waar zij tevreden mee zijn en wat er beter kan bij Perspectief. Een keer in het jaar is de directeur van Perspectief ook aanwezig bij een vergadering.

Het cliëntpanel geeft hiernaast advies aan de directie van Perspectief. We vinden dat erg prettig, omdat we zo de kwaliteit van onze hulp hoog kunnen houden. Als je vragen of suggesties hebt voor het cliëntpanel over Perspectief, dan kun je het cliëntpanel een email sturen: clientpanel@perspectiefgz.nl

 

Cliënttevredenheid

In het voorjaar van 2017 is er met medewerking van het LSR een tevredenheidsonderzoek gehouden onder onze cliënten. In het  najaar van 2017 hebben wij de resultaten ontvangen. De volwassen cliënten beoordeelden de hulpverlening van Perspectief met een 8,8 gemiddeld. De jongeren gaven gemiddeld een 8,5. Het gemiddelde cijfer dat ouders of verzorgers gaven was een 9,3. U kunt hier het rapport downloaden. De cliëntversie van het onderzoek kunt u hier vinden.

 

Geef ons je mening

Perspectief heeft een vragenlijst ontwikkeld, waarmee  je jouw tevredenheid, mening en wensen kunt aangeven over de organisatie, over de hulpverlening, over de bereikbaarheid en de hulpverleners. In het formulier kun je uiteraard ook andere punten opschrijven die jij belangrijk vindt. De directie en cliëntpanel samen pakken deze punten op voor verbetering hiervan.

Hieronder treft u in drie talen vragenlijst (cliëntfeedbackformulier) aan, daarin kunt u in gewenste taal aangeven hoe u de hulp van Perspectief heeft ervaren. Wij stellen uw aanbevelingen en verbeterpunten erg op prijs.

U kunt het ingevulde formulier naar ons mailen op info@perspectiefgz.nl