Vacature (Basis)Psycholoog


(Basis)Psycholoog (m/v)

Perspectief te Amsterdam
32 – 36 uur

Voor versterking van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een Psycholoog die enige werkervaring en affiniteit heeft met de LVB doelgroep.
Perspectief is een WLZ erkende zorgaanbieder en biedt in regio Amsterdam en Zaanstad gespecialiseerde ambulante behandeling aan mensen met een licht verstandelijke beperking.
Sinds 2004 wordt er aan kinderen, adolescenten, volwassenen met ontwikkelingsachterstand individuele als gezinsgerichte behandeling en ondersteuning gegeven.
De hulp is onafhankelijk en heeft vrijwillige kader. Het specialistische hulpaanbod bestaat uit Aanvullende Functionele Diagnostiek, Individuele behandeling, Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling (IOG) en Ambulante ondersteuning.
Binnen Perspectief is sprake van multidisciplinaire werkwijze. Als team dragen wij er zorg voor dat we onderling korte lijnen onderhouden en open met elkaar communiceren. Een nieuwe collega heeft dan ook sterk reflectief vermogen en goede sociale vaardigheden. Hiernaast is van belang om zowel solistisch als in teamverband te kunnen functioneren.


De functie omvat de volgende werkzaamheden:

 • Voert binnen het multidisciplinair team onder supervisie van de hoofdbehandelaar (GZ-psycholoog/Gedragswetenschapper) individuele behandelingen uit bij cliënt of het gezinssysteem.
 • Voert onder regie van GZ-Psycholoog/Gedragswetenschapper, psychologische onderzoek uit (WISC,WAIS en SON-R), levert bijdrage aan functionele beeldvorming en of aanvullende diagnostiek.
 • Werkt met eigen caseload, maakt zelfstandig planning van de ambulante behandeling en voert deze uit, volgens de binnen Perspectief gehanteerde wekwijze, methodieken en middelen.
 • Voert zelfstandig individuele behandeling uit, werkt indien nodig gezinsgericht in koppelvorm.
 • De individuele behandeling is gericht op gedragsmatige, psychische, psychosociale en lichte psychiatrische problematiek, werkt voornamelijk met adolescenten en volwassenen.
 • Verricht aan de functie gebonden taken uit, waaronder het opstellen van behandelplan, schrijven van rapportage en processen voor en over cliënten, volgens binnen Perspectief gehanteerde behandelroute. Werkt doelgericht, methodisch en procesmatig aan de behandeldoelen van de cliënt en het gezinssysteem. Werkt met professie erkende methodieken en past deze toe.

  Functie eisen


  Je beschikt over een registratie bij NIP
  Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare behandelfunctie
  Inlevingsvermogen
  je hebt een goed analytisch vermogen
  Kennis over de duale problematiek (VG + GGZ) is een pre, bereidheid tot scholing
  Je hebt kennis van en bevoegdheden op het gebied van (psycho)diagnostiek
  Je beschikt rijbewijs B
  Je hebt kennis van de sociale-kaart van Amsterdam en omgeving

  Je beheerst voldoende communicatieve vaardigheden en professionele werkhouding. Deze vaardigheden zijn vereist voor het onderhouden van contacten met adolescenten en volwassenen in het kader daarvan vermogen tot overtuigen, controleren en corrigeren, motiverend en stimulerend optreden ten behoeve van de te bereiken gedragsverandering. Je bent bereid om te reizen naar diverse locaties.


  Wat kunnen wij bieden?


  De arbeidsomvang bedraagt 32 – 36 uur in de week.
  Er zal in eerste instantie een contract worden aangegaan voor een jaar, bij wederzijdse tevredenheid is een vaste aanstelling mogelijk.
  De arbeidsvoorwaarden vindt plaats conform CAO Gehandicaptenzorg.
  De inschaling wordt nader besproken en is afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  Naast jaarlijkse eindejaarsuitkering (momenteel 7,05%) en vakantietoeslag zijn er zeer gunstige arbeidsvoorwaarden van toepassing.
  Het bieden van jaarlijkse scholingsbudget.
  Voor ambulante werkzaamheden is gebruik van een dienstauto en dienstfiets mogelijk.
  Werken in een multidisciplinair team met verschillende deskundigen.
  Enthousiast over deze functie?
  In dat geval zien wij graag je sollicitatiebrief met CV toekomen. Je kunt je sollicitatie per mail sturen naar info@perspectiefgz.nl t.n.v. Personeelsadministratie.
  Perspectief GZ, Jan Evertsenstraat 751, 1061 XZ Amsterdam.


  Voor informatie over deze vacature kun je terecht bij Joyce Huijbers of dhr. H. Kayapinar
  Telefoonnummer 020-6178757, vragen per email kan via info@perspectiefgz.nl


  Sluitingsdatum voor deze vacature is nog niet bekend, zie ook www.perspectief.amsterdam
  De sollicitatiegesprekken worden doorlopend gevoerd, wees er dus snel bij.

  Vacature is uitgezet op: 17 Mei 2019